Телефони

Samsung Galaxy A31

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Зачувајте го секој момент, инспирација или емоција во совршена фотографија или видео запис. Samsung A31 нуди одлични 48 МР+5 МР+8 МР+5 МР задна и 20 МР предна камера, што вешто го прави тоа. Воедно, телефонот доаѓа со осум-јадрен процесор и РАМ меморија од 4 GB што ќе ви овозможи да стримате, гејмате или пак гледате видеа. Сите тие процеси се поддржани од батерија од 5000 mAh која е наменета да трае долго, како и со опција за брзо полнење.

 • 6.4" FHD+ Super AMOLED display
 • 48+5+8+5MP rear + 20MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • Android 10
 • 64GB internal / 4GB RAM

Зачувајте го секој момент, инспирација или емоција во совршена фотографија или видео запис. Samsung A31 нуди одлични 48 МР+5 МР+8 МР+5 МР задна и 20 МР предна камера, што вешто го прави тоа. Воедно, телефонот доаѓа со осум-јадрен процесор и РАМ меморија од 4 GB што ќе ви овозможи да стримате, гејмате или пак гледате видеа. Сите тие процеси се поддржани од батерија од 5000 mAh која е наменета да трае долго, како и со опција за брзо полнење.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

6.999 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
17.999 ден.