Телевизори

Philips 43PFS6855_12

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена
 • 43" LED Full HD, HDR10/HLG
 • SAPHI Smart OS
 • 3x HDMI, 2x USB, LAN, Wi-Fi
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

10.999 ден.

A1 Neo XL

 • Интернет 100GB
100GB
+ до 200GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
2519

(со А1 Business)

ден./мес.
Одбери

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neo S

 • Интернет 1GB
1GB
4G
 • Неограничени минути и SMS пораки 0 SMS-и и неограничени минути кон сите мрежи
499
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
17.999 ден.