Телефони

Motorola MOTO G8 Powerlite + Lenovo smartwatch S2

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Почуствувајте ја моќта на долготрајната батерија, ултра брзите перформанси и тројната камера на MotorolaG8 Power lite. Издржливоста на батеријата од 5000 mAh овој паметен телефон трае и до два дена, со само едно полнење. Можете да слушате музика 100 часови без престан, гледајте видеа и филмови, стримате, без да се грижите дека ќе снемате батерија. Зачувајте го секој посебен момент од Вашиот живот, со тројната 16MP задна и 8MP предна камера. Правете неверојатни јасни фотографии од блиску или пак прекрасни портрети. MotorolaG8 Power lite доаѓа со внатрешна меморија од 64GB, со можност за додавање до 256 GB надворешна мемориска картичка.

 • 6.5" Max Vision HD+ display
 • 16+2+2MP rear + 8MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • 64GB internal / 4GB RAM

Почуствувајте ја моќта на долготрајната батерија, ултра брзите перформанси и тројната камера на MotorolaG8 Power lite. Издржливоста на батеријата од 5000 mAh овој паметен телефон трае и до два дена, со само едно полнење. Можете да слушате музика 100 часови без престан, гледајте видеа и филмови, стримате, без да се грижите дека ќе снемате батерија. Зачувајте го секој посебен момент од Вашиот живот, со тројната 16MP задна и 8MP предна камера. Правете неверојатни јасни фотографии од блиску или пак прекрасни портрети. MotorolaG8 Power lite доаѓа со внатрешна меморија од 64GB, со можност за додавање до 256 GB надворешна мемориска картичка.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

2.856 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
11.999 ден.