Лаптопи и таблети

Lenovo S145 i3-1005G1 8GB 256

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена
  • 15.6-inch FHD Anti-Glare Display
  • HD (720p) Webcam
  • Intel Core i3-1005G1
  • 256GB SSD / 8GB DDR4 2666 RAM
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Начин на плаќање
Цена

16.499 ден.

Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
21.499 ден.