Телефони

Apple iPhone 11 Pro 64GB

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Претставува одличен спој од моќен 16-јадрен процесор, брзи перформанси и одлични функционалности. Модерен дизајн, со 5.8” Super Retina LED екран, како и супер тројна задна 12 МР + 12 МР + 12 МР камера и 12 МР предна камера.

 • 5.8" LED Multi‑Touch HDR display
 • Triple 12MP camera
 • Hexa-core CPU
 • 4GB RAM / 64GB phone memory

Претставува одличен спој од моќен 16-јадрен процесор, брзи перформанси и одлични функционалности. Модерен дизајн, со 5.8” Super Retina LED екран, како и супер тројна задна 12 МР + 12 МР + 12 МР камера и 12 МР предна камера.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

46.499 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
70.999 ден.