Лаптопи и таблети

Alcatel Tablet 3T 10 LTE

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена
  • 10" HD IPS Display
  • Quad-Core CPU
  • 2GB RAM / 16GB phone memory
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Начин на плаќање
Цена

4.559 ден.

Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
8.999 ден.