СИМ картички

A1 Бесплатен онлајн Припејд SIM

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Начин на плаќање
Цена

0 ден.


Бесплатна А1 Припејд SIM картичка

Изберете бесплатна А1 Припејд SIM картичка со вклучени 10GB и искористете ги сите поволности кои Ви ги овозможува А1 Припејд.

Бесплатната А1 Припејд SIM картичката е достапна само со онлајн нарачка преку веб страницата A1.mk, која потоа бесплатно ќе биде доставена на Вашата адреса.

Еден корисник може да нарача само една бесплатна A1 Припејд SIM картичка. Понудата е идеална за оние кои имаат потреба од дополнителна SIM картичка за своето дете или за роднини и пријатели, кои ова лето ќе допатуваат од странство.

SIM картичката ќе биде доставена со извршена регистрација на личните податоци, кои нарачателот ќе ги внесе при нарачката. На овој начин, нарачателот ќе добие SIM картичка, која ќе биде регистрирана, а ќе се активира во моментот кога корисникот ќе го направи првиот повик или ќе изврши проверка на сметката.

Бесплатнта SIM картичка вклучува:

• 10GB интернет, кој може да се користи во првите 15 дена по активацијата
• неограничени разговори во мрежата на A1 во првите 7 дена од активацијата
• пакет A1 Пријатели, со кој во првите 30 дена по активацијата ќе зборувате бесплатно и неограничено со сите A1 Припејд корисници
• 50 денари кредит што можете да го користите по Ваш избор

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период. Количините на бесплатните SIM картички се ограничени.

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
/