СИМ картички

A1 Постпејд SIM

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа
A1 Neo M
Цена

Доколку немаш потреба од телефон, избери А1 Постпејд СИМ-картичка и склучи договор на неопределено време, избирајќи некоја од актуелните тарифи, со пониска месечна претплата.

Доколку немаш потреба од телефон, избери А1 Постпејд СИМ-картичка и склучи договор на неопределено време, избирајќи некоја од актуелните тарифи, со пониска месечна претплата.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Цена

0 ден.

Достапно на рати во А1 Продажните салони
ден. x 24 рати

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
/ ден.

Карактеристики

Поддршка