05.10.2021

A1 Makedonija starts final testing of 5G network

A1 Makedonija is pleased to inform the public that it has set up a 5G network in the center of Skopje for final testing, taking the company with the largest number of mobile phone users and the fastest mobile internet one step closer to the commercial int

Read more

Квалитетот на мрежата поважен од кога било

Уште во првата генерација на мобилните мрежи во 80десетите години луѓето ја препознаа слободата на комуникациja во движење и покрај единствената услуга која се овозможи so 1Г е говорот и тоа на аналогна технологија...

12.03.2021

А1 за корисниците на мобилната телефонија

30GB сурфање на најбрзата мобилна мрежа во земјата

08.03.2021

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава - потврдено со мерењата на Агенцијата за електронски комуникации

А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на територијата на целата држава...

05.03.2021

А1 со нова атрактивна понуда

Со А1 Combo попуст од 20.000 денари за смартфон или смарт телевизор

26.02.2021

Неодолива A1 понуда за припејд сегментот во мобилната телефонија

10GB за 299 денари сурфање цел месец

19.02.2021

А1 Македонија со нови бенефити за сите корисници на мобилната телефонија

Со A1 Go Social неограничено сурфање и на Twitter без трошење дополнителен интернет...

19.02.2021