16.09.2020

Борче Ѓорѓески, раководител во Контакт Центарот на А1 Македонија

Четботот “Славчо” посакуван соговорник за корисниците на А1 Македонија...

Read more

Брзо и безбедно плаќање преку услугата Е-сметка на А1 Македонија

Дигитализацијата стана наше секојдневие. Промени многу од нашите навики за работа, учење, плаќање, пазарење, дружење па дури и школување...

04.09.2020

Роденденски понуди од А1

А1 Македонија одбележува 1 година присуство на брендот А1 на македонскиот пазар. Во периодот од една година компанијата воведе низа дигитални алатки, телекомуникациски производи и услуги...

01.09.2020

A1 Makedonija celebrates one year from the introduction of the new brand

company A1 Makedonija marks a significant part of its operations - a one-year presence of the A1 brand on the Macedonian market...

26.08.2020

Интервју со Јасмина Бујароска Митева, Tим лидер на тим за квалитет на услуги и Маја Јаневска, Постар специјалист за дигитална трансформација

Автоматизацијата има за цел да ги направи процесите поекономични, транспарентни и отпорни на грешки, а на организациите да им заштеди време и да обезбеди спроведување на најдобри практики за подобрување на целокупната оперативна ефикасност.

04.08.2020

Interview with Maja Ancevska, Human Resources specialist

A1 Macedonia offers development and opportunity for young people to make the leap from intern to employee

20.07.2020

Интервју со Product Marketing тимот на А1 Македонија

Интервју со Елена Ајтарска, Сања Донева-Трајчева, Јане Плавевски и Никола Димоски членови на Product Marketing тимот на А1

16.07.2020