Телефони

Xiaomi Redmi 9

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Redmi 9 има сензор со најглема резолуција на фотографии помеѓу сите останати паметни телефони! 4х поголема резолуција, 3х сензитивност на светлина, Sony 48MP сензорот кој што го користи Redmi 9 овозможува да правите феноменални фотофрафии. Има AI тројна камера, режими за ноќно фотографирање на месечината, или пак прекрасни пејсажи од поширок агол. Има 20MP предна камера, која Ви овозможува да ги правите најубавите селфи фотографии. Xiaomi Redmi 9 се карактеризира со подобрено оптичко отклучување на паметниот телефон со отпечаток од прст, кое се наоѓа на самиот екран.

 • 6.53″ FHD+ DotDisplay
 • 13+8+5+2MP rear + 8MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • 32GB internal / 3GB RAM

Redmi 9 има сензор со најглема резолуција на фотографии помеѓу сите останати паметни телефони! 4х поголема резолуција, 3х сензитивност на светлина, Sony 48MP сензорот кој што го користи Redmi 9 овозможува да правите феноменални фотофрафии. Има AI тројна камера, режими за ноќно фотографирање на месечината, или пак прекрасни пејсажи од поширок агол. Има 20MP предна камера, која Ви овозможува да ги правите најубавите селфи фотографии. Xiaomi Redmi 9 се карактеризира со подобрено оптичко отклучување на паметниот телефон со отпечаток од прст, кое се наоѓа на самиот екран.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

1.999 ден.

A1 Business XXL

 • Интернет неограничен
неограничен
до 300GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите национални мрежи
2938
ден./мес.
Одбери

A1 Business XL

 • Интернет неограничен
неограничен
до 200GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите национални мрежи
1876
ден./мес.
Одбери

A1 Business L

 • Интернет неограничен
неограничен
до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите национални мрежи
1168
ден./мес.
Одбери

A1 Business M

 • Интернет 50 GB
50 GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите национални мрежи
814
ден./мес.
Одбери

A1 Business S

 • Интернет 2 GB
2 GB
/
 • Неограничени минути и SMS пораки неограничени минути
460
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
8.999 ден.