A1 Office Box
699
ден./мес.

A1 Office Box

Брз интернет за Вашиот бизнис

Можност за поврзување со ПОС терминал

Изберете наједноставно решение за супербрз интернет, што ќе ги задоволи сите потреби на Вашиот бизнис.

Со А1 Office Box, Вашиот бизнис нема да сопре ниту за момент, без разлика дали работите од Вашата канцeларија или од Вашиот дом. Создадате одлични услови за работа и водете го Вашиот бизнис каде и да сте. Покрај брзиот интернет, со пакетот добивате и вклучена фиксна линија. A1 Office Box е многу едноставен за користење, само приклучете го уредот во струја и веднаш може да почнете со сурфање.

Изберете тарифа за A1 Office Box што најмногу одговара на Вашиот бизнис, сега со промотивна месечна претплата:

A1 Office Box 2

300GB

Национален интернет
до 20/5Mbps
Неограничени разговори
кон сите национални фиксни мрежи
 
 
699
ден./месечно

A1 Office Box 3

300GB

Национален интернет
до 20/5Mbps
Неограничени разговори
кон сите национални фиксни мрежи
Телевизија
до 50 ТВ-канали
899
ден./месечно
 

А1 Office Box Ви овозможува:

  • брзо, лесно и едноставно активирање на уредот
  • безжично интернет-решение
  • поврзување со POS-терминали за плаќање со платежни картички
  • можност за користење услуги со дополнителна претплата:
    • фиксна IP-адреса
    • управуван VPN
A1 Office Box e погоден и за компании што имаат потреба од поголема брзина на upload од 1Mbps (на пример: при користење камера за видеонадзор)

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува на 2/1 Mbps.

Услугите интернет и фиксна телефонија преку A1 Office Box може да се користат само на адресата пријавена од корисникот. Понудата важи само за правни лица – деловни корисници кои ќе склучат претплатнички договор со задолжително времетраење од 24 месеци.