Чекор 1
2
3
4

Регистрација на нов корисник

Креирајте кориснички профил за Вашите А1 услуги преку внесување на Вашиот телефонски број и кодот што ќе го добиете преку SMS порака.

Внесете го Вашиот телефонски број

Постоечки корисник?

Најавете се на Мојот А1 и управувајте со своите услуги на лесен и едноставен начин.

Мобилна апликација

Преземете ја апликацијата за Вашиот iOS или Android уред.

MKENSQ