A1 Business е Вашиот вистински бизнис партнер кој ги разбира Вашите потреби и Ви помага да ги реализирате Вашите бизнис цели. Преку спој на технички решенија и иновативни идеи, на нашите клиенти им помагаме да дојдат до вистинскиот избор на лаптоп и ICT производ кој е интуитивен, ефикасен, лесно одржлив и кој за кратко време станува незаменлива компонента во секојдневното работење.

A1 Ви обезбедува комплетно деловно решение со лаптоп и Cloud алатки кои ќе ги заштитат Вашите податоци од секаков вид на малциозен софтвер.

Понуда 1

Office 365 Business Essentials

1 license

Ikarus anti.virus

1 license

DELL NB Inspiron 3581

Processor: Intel I3
Ram: 4GB
Screen: 15.6”
 
950
ден./месечно

со договор на 36 месеци

Понуда 2

Office 365 Business Essentials

1 license

Ikarus anti.virus

1 license

HP 250G6

Processor: Intel I3-7020U
Ram: 4GB
Screen: 15.6”
Инсталиран Windows 10 Pro
1.190
ден./месечно

со договор на 36 месеци

Office 365
Office 365 е софтверско решение кое што ги вклучува познатите Office апликации, како што се Word, Excel, PowerPoint, и Outlook, заедно со дополнителни онлајн бизнис услуги, кои што им овозможуваат на корисниците да имаат пристап до сите канцелариски алатките за да ги задоволат своите потреби.
Ikarus anti.virus
IKARUS anti.virus ги штити Вашите лични податоци и Вашиот компјутер од сите видови на малициозен софтвер, спам и малициозни е-мејл пораки. Открива нови и постојни закани од секаков вид. IKARUS scan.engine е еден од најдобрите во светот. Секоја недела се откриваат повеќе од еден милион примероци на малициозен софтвер.

Договорот за тарифните модели за Cloud алатки со лаптоп е со времетраење од 36 месеци.
По истекот на договорната обрска услугата се прекинува и доколку корисникот сака и понатаму да користи Cloud алатки ќе треба да потпише нов договор.

Нарачај