Безжична телевизија со A1 TV Lite

A1 TV Lite (претходно BoomTV) е дигитална телевизија која ги вклучува најпопуларните македонски ТВ канали, кои безжично се пренесуваат со одличен квалитет на слика и звук секаде во Македонија.

A1 TV Lite S A1 TV Lite M
Телевизија
Месечна претплата (ден.)
199 299
Број на ТВ-Канали до 20 до 50

Во рамки на овие тарифни модели корисниците имаат можност да ги следат и македонските, национални и регионални, дигитални ТВ канали.

Бројот на канали кои може да се гледаат во пакетот зависи од регионот каде што се користи A1 TV Lite, поради различниот број на македонски регионални приватни дигитални телевизии во секој регион.

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.

Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За повеќе информации јавете се на 077 1234.