Повеќе забава дома! ТВ пакети со 50% попуст

Исполнете го престојот дома со повеќе забава за сите. Активирајте од дополнителните ТВ пакети по Ваш избор и уживајте во омилените ТВ канали заедно со целото семејство.

Дополнитлените ТВ пакети, сега се достапни со 50% попуст на месечната претплата, за активација преку мобилната апликација Mојот А1.

Понудата важи за сите A1 Combo корисници, за следните ТВ пакети:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
 
 • HBO, HBO HD
 • HBO 2, HBO 2 HD
 • HBO 3, HBO 3 HD
249 125
 
 • X1
 • Melody.TV
 • Star Plus, Stinet, IN TV,
  Ora News, Scan TV, Cufo TV,
  Report TV, ABC News,
  Top Channel HD
 • Film Komedi, Film Triller,
  Film Drame, Euro Film,
  Film Autor, Film Aksion,
  Film 1 HD, Film 2 HD
 • EXP shkence, EXP histori,
  EXP natyra, SS-1 HD (Sport News),
  T HD, Junior TV
299 149
 
 • Erotic 1, Erotic 2,
  Erotic 3, Erotic 4,
  Erotic 5, Erotic 6,
  Erotic 7, Erotic 8
 • Bravo Music, Pink Zabava,
  Pink Kids, Pink & Roll,
  Pink World, Pink Reality,
  Pink Film, CityPlay,
  Pink Folk 2, Pink Folk,
  Pink Koncert, Pink Hits 3,
  Pink Hits 1, Pink Music 2,
  Pink 3 Info, Pink Extra,
  Pink Music, Pink Plus
99 49
 
 • TV 1, Bosna, RTRS,
  ELTA 1HD, ELTA 2,
  Jugoton, CMC, RTL,
  Kockica, RTL, Living,
  RTL 2, RTL
99 49

За корисниците A1 Combo Box и A1 Combo Lite достапни се следните ТВ пакети со попуст:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
 
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
249 125
 
 • Film Triller, Top Channel
99 49
 
 • Pink Reality, Pink Plus
49 25

Понудата е промотивна и важи ограничен период. Корисниците со активирани пакети во промотивен период ќе ги користат по намалените цени додека не ги деактивираат истите.

Мобилна апликација Мојот А1

Категории на канали

сите
Музички
Информативни
Филмски
Национални
Детски
Спортски
Документарни
Забава
За возрасни