Honor Magic 4 lite 5G

With the new Honor Magic 4 lite 5G you get a 6.81-inch FHD screen, the ratio between the screen and the body up to 94%. Honor Magic 4 lite 5G supports refresh rate of up to 120 Hz and screen speed of 240 Hz which intelligently adjusts the refresh rate to bring you an incredibly fast impressive experience. You can charge the battery up to 81% in just 30 minutes. Honor Magic 4 lite 5G comes with efficient 6 GB RAM, which comes with HONOR dynamic RAM Turbo technology.

Lexo më shumë
Octa-core
6GB / 128GB
48+2+2MP rear + 16MP front
4800 mAh
6.81" TFT LCD
понуда Black Friday
онлајн попуст 6.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

509 den. x 24 muaj

259 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

509 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

384 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

259 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

51 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor Magic 4 lite 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

509 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

384 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

259 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

51 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

176 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

384 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

301 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Honor Magic 4 lite 5G

/
Basic price
19.999denarë
Pripejd
21.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
21.999denarë

Zgjidh

Honor Magic 4 lite 5G

Çka ka në kuti?
  • Honor Magic 4 lite 5G
  • Адаптер & USB Type-C
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 6GB / 128GB
  • 48+2+2MP rear + 16MP front
  • 4800 mAh
  • 6.81" TFT LCD
8.05 mm
75.78 mm
166.07 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani TFT LCD (1080 x 2388)
Madhësia e ekranit 6.81"
Kamera 48+2+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core Qualcomm 778G 5G
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-po 4800 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 166.07 x 75.78 x 8.05 mm
Pesha 189g
Garancia 24

Honor Magic 4 lite 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor Magic 4 lite 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor Magic 4 lite 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

1
1
0
0
0
4.5
20.10.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
20.11.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?