Мобилна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Понудата важи од 28.11.2023 до 14.12.2023

Прикажани сите Паметни уреди (3)

Пребарувањето нема резултат.

Ве молиме обидете се повторно.
LenovoRobot Vacuum Cleaner T1s White
Lenovo Robot Vacuum T1s е врвно решение за чистење на вашиот дом што комбинира паметна технологија со ефикасни перформанси. Оваа правосмукалка е дизајнирана без напор да се движи во вашиот дом, интелигентно избегнувајќи пречки додека чисти различни површини, од теписи до дрвени подови и плочки. Со такви моќни спецификации, како што се:<br> • LDS ласерска навигација и SLAM (симултана локализација и мапирање) технологија за создавање систематска шема на чистење<br> • Wi-Fi конекција, компатибилност со Google home и Alexa<br> • Апликација: Три режими на чистење: Целосно чистење, чистење на соба и чистење според дефинирана површина од корисник. Можност за поставување на ограничена зона. 7 дневна функција за распоредување.<br> • Метење и бришење (џогирање) 2 во 1, двојно чистење, прво се мете а потоа се џогира подот.<br> • Nidec мотор со 2700pa моќност на вшмукување во MAX режим <br> • Автоматско полнење и продолжување на чистење од местото каде е прекинато чистењето.<br> • Li-ion батерија со голем капацитет од 5200mAh што обезбедува 2.5 часа чистење<br> • Smart сензори<br> • ХЕПА и Примарен филтер<br> • Можност за качување до 2 цм, лесно справување со подови каде е поставен тепих Lenovo Robot Vacuum T1s е префектниот додаток во рутината за чистење на вашиот дом.
479 ден. x 24 рати
во A1 Ultra Online M
Нарачај
XiaomiRobot Vacuum S10 EU
Xiaomi Robot Vacuum S10 е опремен со технологија за ласерска навигација, која може да постигне скенирање од 360°, брзо да ја идентификува домашната средина и да изгради точна домашна мапа. Роботот има врвен ласерски сензор за растојание што овозможува прецизно позиционирање, прецизни мерења на растојанието и подобри перформанси. Благодарение на силниот мотор без четкички, Robot Vacuum лесно ја отстранува прашината и влакната. Исто така, располага со резервоар за вода 2-во-1 и контејнер за прашина, што е доста практично. Паметниот резервоар за вода испушта вода рамномерно за да обезбеди постојана влага без да го натопите подот. Постојат три различни поставки за вода за да се сместат различни материјали за подот. Чистењето во форма на S обезбедува максимална ефикасност на чистењето, додека бришењето во облик на Y симулира рачно чистење, бришејќи постојано од лево кон десно за да се обезбеди ефикасно отстранување на дамките од подот.
499 ден. x 24 рати
во A1 Ultra Online M
Нарачај