Мобилна

Цена на уред ден. во A1 Pulse

A1 Prepaid SIM

Избери А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари и добиј вклучени 20GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

  • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш

Прочитај повеќе
онлајн достапен
онлајн недостапен

Припејд SIM картичка

A1 Pulse Тарифа
100GB
национален интернет
(со првите две недели од активирањето)
Неограничени разговори
во мрежата на A1
(во првата недела од активацијата)
50 ден.
кредит
Цена

299 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

онлајн достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS SIM

449 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за A1 Prepaid SIM

/

A1 Ultra S SIM

899 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за A1 Prepaid SIM

/

A1 Ultra M SIM

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за A1 Prepaid SIM

/

A1 Ultra L SIM

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за A1 Prepaid SIM

/

A1 Ultra XL SIM

1.499 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за A1 Prepaid SIM

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Избери А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари и добиј вклучени 20GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

  • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш