Мобилна

Цена на уред 23.976 ден. во A1 Ultra M

HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

Прочитај повеќе
16/512 GB
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi6
Ryzen5 7520U/AMD Radeon
15.6"FHD 250 nits,anti glare
3-cell, 41 Wh Li-ion
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
16/512 GB
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi6
Ryzen5 7520U/AMD Radeon
15.6"FHD 250 nits,anti glare
3-cell, 41 Wh Li-ion
боја: Diamond White

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

999 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

999 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

1.291 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

1.124 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

999 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

791 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

583 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

1.291 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

1.124 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

999 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

791 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

583 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

/
Основна цена
32.999денари
Припејд
33.499денари
Цена само за уред
33.499денари

Одбери

HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

Што има во кутијата?
  • HP_I 88X07EA R5 7520U 16/512GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Кабел за напојување
Основни карактеристики
  • 16/512 GB
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi6
  • Ryzen5 7520U/AMD Radeon
  • 15.6"FHD 250 nits,anti glare
  • 3-cell, 41 Wh Li-ion
23.6 мм
35.98 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,Anti glare,250 nits
Големина на екранот 15.6''
Вградена меморија 512GB SSD
RAM меморија 16 GB
Батерија 3-cell, 41 Wh Li-ion
Предна камера HP True Vision 1080p
Димензии 35.98 x 23.6 x 1.86 cm
Тежина 1.59 kg
Гаранција 36

HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

HP 88X07EA R5 7520U 16/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0