Мобилна
AMD Ryzen3 5300U/int.Radeon
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
8GB/256 GB SSD
15.6" FHD
3 cell,41Wh
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одбери боја

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

571 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

821 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

696 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

571 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

363 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Pulse

0 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

821 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

696 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

571 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

363 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

238 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Neon

799 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

696 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon SIM

649 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

613 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+ SIM

799 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

/
Основна цена
21.499денари
Припејд
21.999денари
Цена само за уред
21.999денари

HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

Што има во кутијата?
  • HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8
  • Гарантен лист
  • Упатсво за работа
Основни карактеристики
  • AMD Ryzen3 5300U/int.Radeon
  • 2 USB Type-A,Type-C,HDMI
  • 8GB/256 GB SSD
  • 15.6" FHD
  • 3 cell,41Wh
24.2 мм
35.85 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,micro-edge,220 nits
Големина на екранот 15.6''
Вградена меморија 256 GB SSD
RAM меморија 8 GB
Батерија 3-cell, 41 Wh Li-ion
Предна камера 720p HD
Димензии 35.85 x 24.2 x 1.79 cm
Тежина 1.69 kg
Гаранција 12

HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8, контактирајте го овластениот сервисер.

НЕОКОМ

бул. Кузман Јосифовски - Питу 15, 1000 Скопје, Македонија

Паком Компани

ул. Јадранска Магистрала бр.12, 1000 Скопје, Македонија

СиТ Македонија

ул. Анкарска 31, 1000 Скопје, Македонија

Систем Оне

бул. Партизански Одреди бр. 103, 1000 Скопје, Македонија

HP 15s-eq2011nia R3-5300U 8

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0