Мобилна

DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

Прочитај повеќе
16/512GB
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
3-Cell Battery,56WHr
13th Gen Intel i5/GeForce 3050
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
16/512GB
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
3-Cell Battery,56WHr
13th Gen Intel i5/GeForce 3050
боја: Carbon Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra Online XL
Промени тарифа
1.359 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra Online XL
1.359 ден./мес.
Цена

ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra Online M

959 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra Online L

1.119 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra Online XL

1.359 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra Online XL

1.359 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra Online L

1.119 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/

A1 Ultra Online M

959 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  

Цена за DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

/
Основна цена
67.499денари
Припејд
67.999денари
Цена само за уред
67.999денари

DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

Што има во кутијата?
  • DELL_I 5530 i5 13450HX RTX3050
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 16/512GB
  • 15.6 FHD,250 nits,anti-glare
  • 2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
  • 3-Cell Battery,56WHr
  • 13th Gen Intel i5/GeForce 3050
357262695274.52 мм
Детални карактеристики
Екран 15.6"FHD,120Hz,LED-Backlit
Големина на екранот 15.6”
CPU i5
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 16 GB
Батерија 3 Cell, 56 Wh, integrated
Предна камера HD RGB camera
Димензии 357,26 mm X 26,95 mm X 274.52
Тежина 2,81 Kg
Гаранција 36

DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512, контактирајте го овластениот сервисер.

DELL 5530 i5 13450HX RTX3050 16/512

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0