Мобилна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Понудата важи од 20.03.2024 до 16.04.2024

Прикажани сите Паметни уреди (2)

Пребарувањето нема резултат.

Ве молиме обидете се повторно.
XiaomiSmart Air Purifier 4 EU
Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU е врвно решение за прочистување на воздухот дизајнирано да го подобри квалитетот на воздухот со високо ефикасниот филтер во затворените простории во европските домови. Овој елегантен и компактен уред користи напредна технологија за филтрација за ефикасно отстранување на загадувачите во воздухот, алергени и нечистотии, како што се прашина, полен, првут од домашни миленици, па дури и штетни микроорганизми. Стапката на испорака на чист воздух на честички(CADR) изнесува 400м3 и покрива област од 24 - 48м2. Со својата интуитивна интеграција на апликации за паметни телефони и следење на квалитетот на воздухот во реално време, Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU ви овозможува без напор да ја контролирате и оптимизирате вашата внатрешна средина за поздрав и поудобен простор за живеење. Без разлика дали сте загрижени за алергии, мириси или општата чистота на воздухот, овој паметен прочистувач на воздух е сигурен и енергетски ефикасен избор за вашиот дом.
379 ден. x 24 рати
во A1 Ultra M
Нарачај
XiaomiSmart Air Purifier 4 Pro EU
Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 Pro EU е напреден и богат уред за прочистување на воздухот, прецизно дизајниран да ги подигне стандардите за квалитет на воздухот во затворените простории во европските домаќинства. Овој елегантен и компактен уред користи напредна технологија за филтрација за ефикасно отстранување на загадувачите во воздухот, алергени и нечистотии, како што се прашина, полен, првут од домашни миленици, па дури и штетни микроорганизми. Стапката на испорака на чист воздух на честички(CADR) изнесува 500м3 и покрива област од 35 - 60м2. Со својата интуитивна интеграција на апликации за паметни телефони и следење на квалитетот на воздухот во реално време, Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU ви овозможува без напор да ја контролирате и оптимизирате вашата внатрешна средина за поздрав и поудобен простор за живеење. Без разлика дали сте загрижени за алергии, мириси или општата чистота на воздухот, овој паметен прочистувач на воздух е сигурен и енергетски ефикасен избор за вашиот дом.
629 ден. x 24 рати
во A1 Ultra M
Нарачај