Телефони

Huawei Y5 2019

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Има модерен дизајн со 5.71” екран, солидни перформанси, 13МР задна камера и 5МР предна камера.

 • 5.71" IPS екран
 • 13MP front + 5MP rear camera
 • Quad-Core CPU
 • Android 9.0 Pie
 • 16GB internal / 2GB RAM

Има модерен дизајн со 5.71” екран, солидни перформанси, 13МР задна камера и 5МР предна камера.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Онлајн цена
1.999 ден.

999 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 40GB
40GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 30 GB
30 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 20GB
20GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена

Онлајн цена


Основна цена
6.999 ден.