Телефони

Honor 8A 3-64

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Honor 8A ги има сите функционалности потребни за супер корисничко искуство. Доаѓа со 64 GB внатрешна меморија, со опција за надградба, а воедно има и можност за користење на две СИМ картички. Вклучува и две одлични камери (13 МР задна и 8 МР предна) со кои ќе може да правите одлични фотографии.

 • 6,09" Dewdrop Full View Display
 • 13MP rear + 8MP (f/2.0) front camera
 • Octa-Core CPU
 • 3GB RAM

Honor 8A ги има сите функционалности потребни за супер корисничко искуство. Доаѓа со 64 GB внатрешна меморија, со опција за надградба, а воедно има и можност за користење на две СИМ картички. Вклучува и две одлични камери (13 МР задна и 8 МР предна) со кои ќе може да правите одлични фотографии.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

0 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
7.999 ден.