Корисничка поддршка

Каде може да направам продолжување/обнова на договорот?

Продолжување или обнова на Вашиот претплатнички договор можете да направите во најблискиот А1 продажен салон или онлајн преку нашата веб-страница www.a1.mk/e-shop.
 

Доколку сте деловен корисник потребно е да го контактирате Вашиот бизнис агент односно да го посетите најблискиот А1 продажен салон.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања