Една година
заедно

Инспирирани од твојот свет

Славиме една година заедно.

Инспирирани од твојот свет, подаруваме 10GB мобилен интернет
на сите наши постпејд и припејд корисници.

Постпејд корисниците доделениот интернет може да го искористат во рок од 30 дена од активацијата, а припејд корисниците во рок од 7 дена од активацијата.

Активирајте го подарокот преку апликацијата Мојот А1 на следниот начин: влезете во менито „Пакети“, каде што во делот „Достапни национални услуги“ ќе го најдете промотивниот пакет „А1 подарок 10GB“.

Доколку сѐ уште ја немате апликацијата, преземете ја преку Google Play или App Store.