Ексклузивна понуда за Вас!

Што сè добивате со A1 Combo понудата?

Супер брз интернет до
200/20 mbps во Вашиот дом!

Одберете го тарифниот модел А1 Net L со вклучен неограничен интернет и сурфајте со зголемени брзини до 200/20 mbps!

Неограничен 5G
мобилен интернет!

Добијте неограничен 5G интернет, неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи со тарифата A1 Nova M!

Телевизија со најголем избор на дигитални и HD ТВ канали!

Продолжете да уживате во омилените ТВ содржини кои се вклучени во Вашиот тарифен модел, како и во 2 бесплатни дополнителни ТВ пакети по Ваш избор.

Буџет за нов уред од 13.000 денари!

Добивате можност да одберете смартфон или смарт-телевизор по Ваш избор, за кој Ви доделуваме буџет од 13.000 денари! Остатокот од износот за смартфонот можете да го отплаќате на 24 рати, односно 48 рати за телевизорот.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Специјалната понуда е достапна само до 30.07.2023. За да го обновите договорот, обратете се во најблискиот продажен салон на А1.