Чекор 1
2
3

Заборавена лозинка

Доколку ја заборавивте Вашата лозинка за корисничкиот профил на Мојот A1, Внесете го Вашиот телефонски број и ќе Ви биде испратена нова лозинка преку SMS порака.

Внесете го Вашиот телефонски број

Постоечки корисник?

Најавете се на Мојот А1 и управувајте со своите услуги на лесен и едноставен начин.

Мобилна апликација

Преземете ја апликацијата за Вашиот iOS или Android уред.

MKENSQ