Успешно се одјавивте!

Отсега Вашите месечни сметки ќе ги добивате и во хартиена форма.

Доколку во иднина сакате да ја откажете хартиената сметка и да ги добивате Вашите сметки преку SMS порака со линк за бесплатно преземање, испратете SMS со текст START на бројот 140 420.

Ваш A1