A1 Guru е платформа која на корисниците им овозможува помош и поддршка за сите нивни прашања поврзани со услугите на А1, без тие да посетуваат продажни салони и да се јавуваат во Контакт Центарот, со цел да им овозможиме одлично корисничко искуство.

Започни разговор

Запознајте го Славчо - виртуелниот А1 Guru експерт

Виртуелениот експерт Славчо е чет-бот кој разбира и зборува македонски и албански јазик. Комуникацијата со Славчо е целосно бесплатна, a со него можете да разговарате на нашата веб страница или преку апликациите Viber и .

Започни разговор со Славчо
Исклучи

Славчо Ви овозможува:

  • Помош и техничка поддршка за користење на мобилни и фиксни услуги на А1- интернет, телефонија и телевизија
  • Помош при плаќање на Вашите месечни сметки, брзо, безбедно и едноставно
  • Проверка на состојбата на сметка и надополнување на кредит за припејд корисниците
  • Активирање, деактивирање на услуги и пакети, како и информации за тарифи и промоции
  • Препораки за избор на нов телефон
Започни разговор со Славчо
Исклучи

Дигитален техничар - достапен 24/7 преку Мојот А1

Оваа услуга ќе Ви помогне сами да ги детектирате и да ги отстраните евентуалните потешкотии поврзани со Вашите фиксни услуги: интернет, телевизија и фиксен телефон. Дигиталниот Техничар можете да го користите преку Мојот А1 (апликацијата и веб-порталот).

Дигиталниот Техничар Ви овозможува:

  • Чекор-по-чекор сами да ги решите евентуалните потешкотии, брзо и едноставно
  • Да ја проверите функционалноста на Вашите фиксни услуги, дали уредите се поврзани, кои ТВ пакети се активирани, да ги промените поставките на Вашата Wi-Fi мрежа итн.
  • Брзо да ги отстраните потешкотиите, без да чекате и без да се јавувате во Контакт Центар
Продолжи на следен чекор
DT

A1 Guru туторијали

Со помош на советите во А1 Guru видео туторијалите, ќе добиете јасни и прецизни инструкции за користење на услугите на А1: видео упатства за инсталација и сетирање на уреди, активација и деактивација на пакети, плаќање сметки и други. Видео туторијалите постојано се ажурираат и надополнуваат со нови содржини.

Мапа на покриеност

Дознај повеќе

А1 салони

Дознај повеќе