Корисничка поддршка

Како да добивам известување колку кредит имам преостанато после секој реализиран повик?

За да добивате известување за износот на сметката по секој реализиран повик внесете го следниов код на вашиот телефон *102# и притиснете ја слушалката за повик. Деактивација на истата услуга се прави со следниот код #102# и притиснете ја слушалката за повик.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања