Повеќе забава дома! ТВ пакети со 50% попуст

Исполнете го престојот дома со повеќе забава за сите. Активирајте од дополнителните ТВ пакети по Ваш избор и уживајте во омилените ТВ канали заедно со целото семејство.

Дополнитлените ТВ пакети, сега се достапни со 50% попуст на месечната претплата, за активација преку мобилната апликација Mојот А1.

Понудата важи за сите A1 Combo корисници, за следните ТВ пакети:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
 
 • HBO, HBO HD
 • HBO 2, HBO 2 HD
 • HBO 3, HBO 3 HD
249 125
 
 • X1
 • Melody.TV
 • Star Plus, Stinet, IN TV,
  Ora News, Scan TV, Cufo TV,
  Report TV, ABC News,
  Top Channel HD
 • Film Komedi, Film Triller,
  Film Drame, Euro Film,
  Film Autor, Film Aksion,
  Film 1 HD, Film 2 HD
 • EXP shkence, EXP histori,
  EXP natyra, SS-1 HD (Sport News),
  T HD, Junior TV
299 149
 
 • Erotic 1, Erotic 2,
  Erotic 3, Erotic 4,
  Erotic 5, Erotic 6,
  Erotic 7, Erotic 8
 • Bravo Music, Pink Zabava,
  Pink Kids, Pink & Roll,
  Pink World, Pink Reality,
  Pink Film, CityPlay,
  Pink Folk 2, Pink Folk,
  Pink Koncert, Pink Hits 3,
  Pink Hits 1, Pink Music 2,
  Pink 3 Info, Pink Extra,
  Pink Music, Pink Plus
99 49
 
 • TV 1, Bosna, RTRS,
  ELTA 1HD, ELTA 2,
  Jugoton, CMC, RTL,
  Kockica, RTL, Living,
  RTL 2, RTL
99 49

За корисниците A1 Combo Box и A1 Combo Lite достапни се следните ТВ пакети со попуст:

Дополнителен пакет Редовна цена (ден./месечно) Промотивна цена (ден./месечно)
 
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
249 125
 
 • Film Triller, Top Channel
99 49
 
 • Pink Reality, Pink Plus
49 25

Понудата е промотивна и важи ограничен период. Корисниците со активирани пакети во промотивен период ќе ги користат по намалените цени додека не ги деактивираат истите.