Корисничка поддршка

Како да ги пребарам/прескенирам ТВ каналите на CA modulе?

Прескенирање на каналите на CA modul се прави на следниов начин:

Потребно е да влезете во менито преку далечинскиот управувач на вашиот телевизор и да поставите земја: Германија, Шпанија или Финска . Потоа е потребно да направите автоматско прескенирање на дигитални канали преку кабел или антена (зависно од пакетот кој се користи).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања