Корисничка поддршка

Зошто имам бавен интернет преку WiFi?

Брзината и стабилноста на интернет конекцијата се гарантира исклучиво преку кабел, додека преку wifi, истата не се гарантира (нашите уреди имаат зрачење максимум од 3 – 5 метри) доколку сакате поголем домет потребно е да ставите Ваш дополнителен рутер.

Ве молиме тестирајте ја брзината преку кабел и доколку има отстапки од вредностите пропишани според Вашиот договор, пишете ни податоци од мерењето направени преку страната www.speedtest.net на kontakt@A1.mk.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања