Forever Solar Power Bank 5000 mAh

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

899 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Forever Solar Power Bank 5000 mAh

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Forever Solar Power Bank 5000 mAh

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Forever Solar Power Bank 5000 mAh

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Forever Solar Power Bank 5000 mAh

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Forever Solar Power Bank 5000 mAh

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Forever Solar Power Bank 5000 mAh

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Bateria 5000 mAh

  Forever Solar Power Bank 5000 mAh

  Garancia dhe servisi
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për Forever Solar Power Bank 5000 mAh, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  Antarias

  "Kuzman Josifovski - Pitu" street, no. 17, 1000 Skopje, Makedonija

  Forever Solar Power Bank 5000 mAh

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0