Ексклузивна РОДЕНДЕНСКА понуда за Вас!

Супериорен оптички интернет
со ГИГАБИТНА БРЗИНА
за само 499 ден./месечно

Побрзајте, понудата важи до 28.09.2023г.

дена
часа
минути
секунди

Што сè добивате со A1 Combo понудата?

Супериорен оптички интернет со ГИГАБИТНА БРЗИНА

6 месеци без претплата

Поврзете го домот со најсовремен оптички интернет и сурфајте со ГИГАБИТНА БРЗИНА до 1Gbps/1Gbps (Download/Upload). Со оваа понуда, интернет услугата ја добивате целосно БЕСПЛАТНО во првите 6 месеци, а по истекот на бесплатниот период, претплатата изнесува само 499 денари/месечно, со тарифниот модел А1 Net M.

60GB мобилен интернет
секој месец

Со тарифaтa А1 Ultra S добивате 60GB интернет секој месец. Истовремено добивате и неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи.

Повеќе за A1 Ultra тарифите: https://www.a1.mk/postpejd/tarifi

Буџет од 10.000 денари за нов уред

Добивате можност да одберете смартфон, за кој Ви доделуваме неверојатен буџет од 10.000 денари со мобилна линија во тарифата A1 Ultra S и интернет А1 Net M. Остатокот од износот за смартфонот можете да го отплаќате на 24 рати, додека телевизорот на 48 рати. Наша препорака е еден од следните уреди, но Вие секако може да изберете друг уред од нашата понуда.

TCL
40S5400 A
135 ден./мес.
со А1 Ultra S
Samsung
Galaxy A14
69 ден./мес.
со А1 Ultra S
 

Инсталација во рок од 48 часа

Нашите стручни служби ќе извршат инсталирање на оптичкиот интернет во рок од 48 часа од склучување на договорот, во термин кој Ви одговара.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Оваа неверојатна понуда е достапна само до 28.09.2023, затоа побрзајте и контактирајте нè.

Јавeте се и нарачајте на 0800 78 787

Понудата е валидна на локации каде што постои техничка можност за користење на оптички интернет, преку мрежната инфраструктура во сопственост на А1.