Ексклузивна РОДЕНДЕНСКА понуда за Вас!

Супербрз интернет
за само 499ден./месечно

Што сè добивате со A1 Combo понудата?

Супербрз интернет во Вашиот дом

 

Поврзете го домот со супербрз интернет и сурфајте со брзини до 100/10. Претплатата изнесува само 499 денари/месечно, за тарифниот модел А1 Net M.

 

5G неограничен мобилен интернет

Со тарифaтa А1 Ultra M добивате неограничен 5G интернет секој месец. Истовремено добивате и неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи. Повеќе за A1 Ultra тарифите: https://www.a1.mk/postpejd/tarifi

Буџет од 13.000 денари за нов уред

Добивате можност да одберете смартфон, за кој Ви доделуваме неверојатен буџет од 13.000 денари со мобилна линија во тарифата A1 Ultra М и интернет А1 Net M. Остатокот од износот за телевизорот можете да го отплаќате на 48 рати. Наша препорака е еден од следните уреди, но Вие секако може да изберете друг уред од нашата понуда.

SAMSUNG
UE50AU7092
275 ден./мес.
со А1 Ultra M
Samsung
Galaxy A14
0 денари
со А1 Ultra M
 

Инсталација во рок од 48 часа

Нашите стручни служби ќе извршат инсталирање на кабловскиот интернет во рок од 48 часа од склучување на договорот, во термин кој Ви одговара.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Оваа неверојатна понуда е достапна ограничен период, затоа побрзајте и контактирајте нè.

Јавeте се и нарачајте на 0800 78 787

Понудата е валидна на локации каде што постои техничка можност за користење на кабловски интернет, преку мрежната инфраструктура во сопственост на А1.