Понуда за Вас!

50% попуст на месечната претплата за интернет и телевизија, цели 12 месеци

Поврзете ја Вашата мобилна линија со интернет за дома и интерактивна телевизија во еден пакет A1 Combo и заштедете.

Со А1 Combo добивате и неверојатен попуст од 19.000 денари за нов смарт телевизор или смартфон и 50% попуст на месечната претплата за интернет и телевизија, 12 месеци. Побрзајте, промоцијата важи ограничен период.

Кој е Вашиот избор?

 

Samsung
Galaxy A22 5G
Philips
55PUS7506/12

Побрзајте, понудата важи ограничен временски период. Нарачајте преку A1 Live Shop или јави се на 0800 78 787.

Важи за склучување на нов или обнова на договор на 24 месеци на А1 Net M + TV M со две мобилни линии A1 Nova M за месечна претплата од 2.397 ден. во првите 12 месеци. Потоа, вкупната месечна претплатата ќе биде 2.797 денари.

Месечната рата за телевизорот е за 48 месеци. Количините се ограничени.