Ексклузивна понуда за Вас!

Побрзајте, понудата важи до 15.05.2023г.

дена
часа
минути
секунди

Што сè добивате со A1 Combo понудата?

Супериорен оптички интернет во Вашиот дом

6 месеци без претплата

Поврзете го домот со најсовремен оптички интернет и сурфајте со брзини до 100/100 Mbps. Со оваа понуда, интернет услугата ја добивате целосно БЕСПЛАТНО во првите 6 месеци. По истекот на бесплатниот период, претплатата изнесува само 699 денари/месечно со тарифниот модел А1 Net M.

Подарок смарт-часовник

Со понудата добивате и супер модерен подарок, смарт-часовник Amazefit Bip 3.

Инсталација во рок од 48 часа

Нашите стручни служби ќе извршат инсталирање на оптичкиот интернет во рок од 48 часа од склучување на договорот, во термин кој Ви одговара.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Оваа неверојатна понуда е достапна само до 15.05.2023, затоа побрзајте и контактирајте нè. Уживајте во празниците со најсовремен супер брз интернет и нов уред.

Јавeте се и нарачајте на 0800 78 787

Понудата е валидна на локации каде што постои техничка можност за користење на оптички интернет, преку мрежната инфраструктура во сопственост на А1.