Овластени сервисери за мобилни телефони

 

A1 Alpha/A1 Alpha 20+

 

ПРОМО
Борис Трајковски 72
Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 (0)2 3111110
Е-mail: promo@promotel.com.mk


A1 Alpha 20

ДИТ МОБИКО ДООЕЛ
Бул. Партизански одреди 62, мезанин, Локал бр. 2
Скопје, Македонија
тел: +389 2 3090060
факс: +389 2 309 00 40

РАДИОНЕТ ДООЕЛ
Бул. J.Сандански 70/4м
1000 Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 70 402 350
E-mail: info@radionet.com.mk


Alcatel

ДИТ МОБИКО ДООЕЛ
Бул. Партизански одреди 62, мезанин, Локал бр. 2
Скопје, Македонија
тел: +389 2 3090060
факс: +389 2 309 00 40

РАДИОНЕТ ДООЕЛ
Бул. J.Сандански 70/4м
1000 Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 70 402 350
E-mail: info@radionet.com.mk


Samsung

ДИТ МОБИКО ДООЕЛ
Бул. Партизански одреди 62, мезанин, Локал бр. 2
Скопје, Македонија
тел: +389 2 3090060
факс: +389 2 309 00 40

ВИДЕО-ДАТА Сервис центар
Ул.Рузвелтова Бр.72
1000 Скопје, Македонија
тел: +389 2 3101 511
факс:+389 2 3101 511


Huawei

ПРОМО
Борис Трајковски 72
Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 (0)2 3111110
Е-mail: promo@promotel.com.mk


Xiaomi

КОМТРЕЈД ДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ
Бул. Киро Глигоров 13, 1000 Скопје
тел: +389 (2) 30 90 050
e-mail: servis.mk@comtrade.com

Hi Communications ДОО
Бул. Трета Македонска Бригада 48 (Управна зграда Раде Кончар)
1000 Скопје
тел: +389 (0)75 405 885


Honor/WIKO/HTC/ZTE

ПРОМО
Борис Трајковски 72
Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 (0)2 3111110
Е-mail: promo@promotel.com.mk


Motorola/Lenovo

ФИКСИО
ул. Борис Трајковски 36,
Скопје, Македонија
тел: 0800 44 444
e-mail: info@fixio.mk


CAT

ПРОМО
Борис Трајковски 72
Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 (0)2 3111110
Е-mail: promo@promotel.com.mk


TCL

ДИТ МОБИКО ДООЕЛ
Бул. Партизански одреди 62, мезанин, Локал бр. 2
Скопје, Македонија
тел: +389 2 3090060
факс: +389 2 309 00 40


Apple

iStyle
Ул. Љубљанска бр. 4, - Скопје City Mall
1000 Скопје Тел: +389 2 309 6985"


Nokia

КОМТРЕЈД ДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ
Бул. Киро Глигоров 13, 1000 Скопје
тел: +389 (2) 30 90 050
e-mail: servis.mk@comtrade.com"

РАДИОНЕТ ДООЕЛ
ул.J.Сандански 70/4м,
1000 Скопје, Македонија
Телефон/Факс: +389 70 402 350
E-mail: info@radionet.com.mk


LG

ДИТ МОБИКО ДООЕЛ
Бул. Партизански одреди 62, мезанин, Локал бр. 2
Скопје, Македонија
тел: +389 2 3090060
факс: +389 2 309 00 40


Realme

КОМТРЕЈД ДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ
Бул. Киро Глигоров 13, 1000 Скопје
тел: +389 (2) 30 90 050
e-mail: servis.mk@comtrade.com"


Doro/Coolpad

Програм Плус ДООЕЛ - Скопје
Булевар ВМРО бр. 1
1000 Скопје, Mакедонија
Тел: +389 2 322 2433
Тел: +389 70 402 225