Прикажани сите Апарати за домаќинство (9)

XiaomiRobot Vacuum S10 EU
Xiaomi Robot Vacuum S10 е опремен со технологија за ласерска навигација, која може да постигне скенирање од 360°, брзо да ја идентификува домашната средина и да изгради точна домашна мапа. Роботот има врвен ласерски сензор за растојание што овозможува прецизно позиционирање, прецизни мерења на растојанието и подобри перформанси. Благодарение на силниот мотор без четкички, Robot Vacuum лесно ја отстранува прашината и влакната. Исто така, располага со резервоар за вода 2-во-1 и контејнер за прашина, што е доста практично. Паметниот резервоар за вода испушта вода рамномерно за да обезбеди постојана влага без да го натопите подот. Постојат три различни поставки за вода за да се сместат различни материјали за подот. Чистењето во форма на S обезбедува максимална ефикасност на чистењето, додека бришењето во облик на Y симулира рачно чистење, бришејќи постојано од лево кон десно за да се обезбеди ефикасно отстранување на дамките од подот.
0 ден.
во A1 Business Pro L
Нарачај
XiaomiSmart Air Purifier 4 Pro EU
Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 Pro EU е напреден и богат уред за прочистување на воздухот, прецизно дизајниран да ги подигне стандардите за квалитет на воздухот во затворените простории во европските домаќинства. Овој елегантен и компактен уред користи напредна технологија за филтрација за ефикасно отстранување на загадувачите во воздухот, алергени и нечистотии, како што се прашина, полен, првут од домашни миленици, па дури и штетни микроорганизми. Стапката на испорака на чист воздух на честички(CADR) изнесува 500м3 и покрива област од 35 - 60м2. Со својата интуитивна интеграција на апликации за паметни телефони и следење на квалитетот на воздухот во реално време, Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU ви овозможува без напор да ја контролирате и оптимизирате вашата внатрешна средина за поздрав и поудобен простор за живеење. Без разлика дали сте загрижени за алергии, мириси или општата чистота на воздухот, овој паметен прочистувач на воздух е сигурен и енергетски ефикасен избор за вашиот дом.
1.999 ден.
во A1 Business Pro L
Нарачај