Изберете ја интернет тарифата A1 Mobile Net, која е одлично решение за да ги реализирате Вашите бизнис обврски кога сте во движење, насекаде низ земјата.

Тарифата е достапна со SIM картичка која Ви овозможува 20GB супер брз мобилен интернет секој месец, за само 499 денари/месечно.

Понудата е промотивна и важи со склучување договор на 24 месеци. Количините на таблети се ограничени.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.