Изберете ТВ-понуда за Вашиот хотел, ресторан или кафуле, која вклучува ТВ-пакет по Ваш избор и нов 4K телевизор и подгответе се за летната сезона. Со новите тарифи A1 HoReCa добивате едноставно решение со богата содржина.

Вашите гости ќе уживаат во разновидни ТВ-содржини: спортски, музички, забавни, филмски, документарни и детски, во зависност од нивниот интерес.

A1 HoReCa TV Basic

 
Вклучени
ТВ-канали
до 30
260220
ден./мес.
Препорачана тарифа

A1 HoReCa TV Basic + Sport

Вклучени
ТВ-канали
до 38
437370
ден./мес.

A1 HoReCa TV Extra

 
Вклучени
ТВ-канали
до 68
354300
ден./мес.

A1 HoReCa TV Extra + Sport

Вклучени
ТВ-канали
до 86
531450
ден./мес.

Со понудата можете да одберете нов смарт телевизор или проектор по супер цена.

Xiaomi 55 ELA4374GL
Acer H5385BDi
SONY KD55XH8096
Acer P1360WBTi

Важи за склучување нов или за обнова на договор на 24 месеци на A1 HoReCa тарифите. Месечната рата за телевизорот и за проекторот е за 48 месеци. Количините се ограничени.

Со секојa тарифa може да се додадат до 4 дополнителни ТВ-приклучоци, секој за 118 ден./месечно. Понудата со наведен број ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.