Нарачајте го онлајн
Вашиот уред

брзо и едноставно, со бесплатна достава

 

Прикажани сите Телевизори (27)

Пребарувањето нема резултат.

Ве молиме обидете се повторно.
Samsungprojector Freestyle 2
Проекторот Samsung Freestyle 2 е врвен аудиовизуелен уред кој беспрекорно ги комбинира иновациите и перформансите. Дизајниран да го подигне вашето доживување при гледањето, овој проектор обезбедува неверојатна јасност на сликата со висока резолуција, живописни бои и импресивна осветленост. Неговиот елегантен и компактен дизајн го олеснува интегрирањето во кој било простор, додека напредните функции како што се безжичното поврзување и паметната функционалност обезбедуваат практичност и флексибилност. Без разлика дали уживате во филмови, презентации или игри, проекторот Samsung нуди кинематографски и извонреден дисплеј што ја трансформира секоја просторија во волшебен центар за забава. Со кориснички контроли и најсовремена технологија, Samsung продолжува да го редефинира стандардот за извонредност на проекторите.
13.999 ден.
во A1 Business Pro XL
Нарачај