Ви благодариме!

Отсега Вашите месечни сметки ќе ги добивате само преку SMS порака, со линк за бесплатно преземање на сметката.

Доколку во иднина сакате да ги добивате сметките во хартиена форма, испратете SMS со текст STOP на бројот 140 420.

За преглед на Вашите сметки од последните месеци, испратете SMS со текст STATUS на бројот 140 420.

Ваш A1