Çmimi i pajisjes 1.999 den. në A1 Business  S

WD Elements Portable 1TB

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business  S
Ndrysho tarifën
460 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.999 den.

Tarifa: A1 Business  S
460 den./muaj
Çmimi

1.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

WD Elements Portable 1TB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Basic price
3.999denarë
Pripejd
3.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
3.999denarë

Zgjidh

WD Elements Portable 1TB

Çka ka në kuti?
  • WD Elements 1TB WorldWide
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Memorja e integruar 1TB
Garancia 6

WD Elements Portable 1TB

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për WD Elements Portable 1TB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

WD Elements Portable 1TB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0