Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

299 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

Çka ka në kuti?
  • Cable USB-C to Lightning 20W
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Garancia 6

Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Maxlife Cable Type-C to Lightning 20W

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0